Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

ALPOK WATER ELIX 600G
ALPOK WATER ELIX 600G
95 000 RSD

ALPOK WATER ELIX 600G

ALPOK WATER ELIX 600G
ALPOK WATER ELIX 600G
ALPOK WATER ELIX 600G
ALPOK WATER ELIX 600G
ALPOK WATER ELIX 600G
ALPOK WATER ELIX 600G
Naša najnovija generacija Elix 600G prečiščivača za vodu sa direktnim protokom predstavlja vrhunsku kategoriju među RO ( reverse osmosis- reverzna osmoza) mašinama. Pumpa visokog pritiska pomaže u održavanju konstantnog pritiska ( Pumpa radni na 220 V-potrebna je elektricna instalacija ) . Elektronski sistem prati minimalne i maksimalne vrednosti pritiska ventila povezanih sa pumpom. Pored toga, elektronski sigurnosni sistem nadgleda ispravan rad i ako se otkriju bilo kakvi poremećaji u funkcionisanju uređaja zatvara se protok vode.

Opis filtera:

polipropilén predfilter: Uklanja veće mehaničke nečistoće (do 5µm) kao što su rđa, pesak i mulj.
Aktivni ugljeni (GAC) FT predfilter: Uklanja hlor i njegove nusprodukte (trihalometane i trihaloetilene). Takođe vezuje rastvorene organske materije (naftne derivate, organske kiseline, pesticide) i rastvorene gasove i đubriva.
1 mikronski FT polipropilén predfilter: Uklanja manje mehaničke nečistoće (do 1µm) kao što su rđa, pesak, mulj i drugi uzročnici zamućenja vode.
RO membrana: Ova membrana ima pore veličine 0,0001 mikrona i kapacitet od 600 GPD . Uklanja patogene, bakterije , hlor, gvožđe, vodonik-sulfid, arsen, olovo, živu, magnezijum i hrom iz vode i sprečava rast bakterija, algi i gljivica i sve čestice veće od 0,0001 mikrona.
Aktivni ugljeni postfilter: Ovaj postfilter tretira vodu koja izlazi iz aparata , čime se obezbeđuje što čistija voda za piće.
Prva tri filtera zajedno cine predfilter koji se nalazi u jednom kućistu .Kombinuje sposobnost da proizvodi veliku količinu čiste vode uz minimalnu količinu otpadne vode . Ovo Rezultuje stednju vode , održivost i doprinosi očuvanju prirodne okoline .- Proizvod jedino naj kvalitetniji na trzistu !

- 2+3 godina garancija , za vise info KLIKNITE OVDE !!
95 000 RSD
Detalji

Ima pametnu slavinu koja konstantno prati kvalitet ispuštene vode i može se proveriti uz pomoć lampice na slavini da li je potrebno zameniti filter. Ako svetli plavom bojom onda je voda maksimalne čistoće, žutom ako je blago zasićena ali i dalje u granicama i crvenom bojom ako je potrebna zamena filtera.

Njegova mala, kompaktna veličina i jednostavan oblik ne samo da zauzima minimalan prostor ispod kuhinjskog pulta, već može biti i ukras kuhinje. Trenutno je među vodećim proizvodima na tržištu.

Elix 600G je mašina sa direktnim protokom što znači da ne postoji rezervoar za čistu vodu koji zauzima prostor i nemamo zastojanu vodu ako, na primer, duže putujemo i nema potrošnje vode.

Sposoban je za neprekidno čišćenje i radi tek kada se česma otvori, kada voda curi kroz nje. Sposobnost prečišćavanja je 1,6 l/min a kapacitet (

96 l/sat

Ovo je mašina koja ti daje potpunu slobodu! Cela porodica, svi ljubimci, pa čak i komšije mogu da piju iz nje. Ali možeš i da kuvaš, zalivaš cveće, napuniš akvarijum ili još mnogo toga… i neće se potrošiti…

Pored kvalitetnih i savremenih tehničkih rešenja, veliki akcenat smo stavili na zamenu filtera kod kuće! Znamo da u današnjem svetu brzog tempa ne želimo da čekamo na servisni tim i da se dogovaramo za termin, itd. Stoga smo, koristeći jedinstvenu tehniku, ugradili predjedinice od polipropilena 5m-1m i aktivnog uglja u veliki filterski uložak. To znači da je potrebno promeniti samo 1 filter godišnje, a svako može to da uradi za 1 minut sa rešenjem za brzo povezivanje, a zamena filtera ne zahteva nikakvo stručno znanje. Takođe je uštedeno vreme i naknada za izlazak servisnog tima…

Ukoliko se filter zameni jednom godišnje, dajemo garanciju na našu mašinu 5 godina. Ovo garantuje visok kvalitet!

Kome preporučujemo?
Za one ljude koji zaista žele da se osamostale od stalne kupovine industrijske vode. Ne žele više da kupuju flaširanu vodu jer znaju da štede novac, vreme i pomažu u zaštiti životne sredine!
Za one koji žele da budu sigurni da piju najčistiju tečnost, vodu koja je maksimalno prečišćena od nečistoća, bakterija i virusa. Ono što podržava njihovo zdravlje, a ne šteti mu!
Za one koji nisu zadovoljni prosečnim, polu-rešenjima, koji žele najbolje i u kuhinji, pored vrhunskih mašina, ulepšava kolekciju!

Kuvanje : 

Čistu vodu koristimo za pranje voća i povrća . Takođe za kuvanje . Čajevi , kafa su boljeg ukusa ako koristimo prečišćenu vodu . Ledeno kocke su kristalno čiste i provide . 

Ima pametnu slavinu koja konstantno prati kvalitet ispuštene filtrirane vode i može se proveriti uz pomoć lampice na slavini da li je potrebno zameniti filter. Obeležena je plavom bojom ako je naša voda maksimalne čistoće, žutom ako je blago zasićena ali i dalje u granicama i crvenom bojom ako je potrebna zamena filtera.

Njegova mala, kompaktna veličina i jednostavan oblik ne samo da zauzima minimalan prostor ispod sudopere, već može biti i ukras kuhinje. Trenutno je među vodećim proizvodima na tržištu.

Elix 600G je mašina sa direktnim protokom što znači da ne postoji rezervoar za čistu vodu koji zauzima prostor i nemamo zastajalu vodu ako,na primer, duže vreme nismo kući tj. odputujemo na duže vreme.

Sposoban je za neprekidno čišćenje i radi tek kada se slavina za čistu vodu otvori. Sposoban je da filtrira od 1,6 l/min (96 l/sat).

Ovo je mašina koja ti daje potpunu slobodu! Cela porodica, svi ljubimci, pa čak i komšije mogu da piju filtriranu vodu iz nje. Ali možeš i da kuvaš, zalivaš cveće, napuniš akvarijum i još mnogo toga… i neće se potrošiti.

Pored kvalitetnih i savremenih tehničkih rešenja, veliki akcenat smo stavili na samostalnu zamenu filtera kod kuće! Znamo da u današnjem svetu,brz tempo života, ne želimo da čekamo na servisni tim i da se dogovaramo za termin, itd. stoga smo, koristeći jedinstvenu tehniku, ugradili u kapsulirani filter filtere  od polipropilena 5m-1m i aktivnog uglja. To znači da je potrebno promeniti samo 1 filter godišnje, a svako može to da uradi za 1 minut zbog jednostavnog rešenja zamene (stari filter okreneš pa izvučeš, novi filter uguraš pa okreneš), a zamena filtera ne zahteva nikakvo stručno znanje. Takođe je ušteđeno vreme i naknada za izlazak servisnog tima.

Ukoliko se filter zameni jednom godišnje, dajemo garanciju na našu mašinu 5 godina. Ovo garantuje visok kvalitet!

Kome preporučujemo? Za one ljude koji zaista žele da se otarase od stalne kupovine flaširane vode. Ne žele više da kupuju flaširanu vodu jer znaju da štede novac, vreme i pomažu u zaštiti životne sredine! Za one koji žele da budu sigurni da piju čistu vodu, vodu koja je maksimalno prečišćena od nečistoća, bakterija i virusa. Ono što je dobro za njihovo zdravlje, a ne šteti mu! Za one koji nisu zadovoljni prosečnim, polu-rešenjima, koji žele najbolje i u kuhinji, a može da bude i prelep ukras kuhinje.!

Podaci
Šifra proizvoda
ELIX600G
Proizvođač
AlpokWater