Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml
Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml
725 RSD

Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml

Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml
Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml
Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml
Faith In Nature Sampon Jojoba 400 Ml
Ovo je proizvod preporučen za normalnu ili suvu kosu.

Hranljiv.

100% prirodni miris
Sa prirodnim esencijalnim uljima
Bez parabena i SLS-a
Veganski i ne testiran na životinjama
99% prirodnih sastojaka

Posebno preporučujemo osobama sa osetljivom kožom glave!
725 RSD
Detalji
Jojoba zadržava vlagu kože, omekšava je i održava hidriranom. Štiti kožu glave i kosu. Pruža zaštitu od štetnih UV zraka sunca. Ekstrakt divlje morske trave, s antioksidansima i mineralima, efikasno hrani kožu glave.

Sadrži isključivo biljne sastojke prirodnog porekla. Ne sadrži parabene, niti bilo kakve konzervanse. pH vrednost je slična pH vrednosti kože glave.

Uputstvo za upotrebu: Umasirajte blago jednu dozu šampona u mokru kosu, kako bi se dobro zapenio, zatim isperite i ponovite postupak još jednom, ako je potrebno. Za najbolje rezultate, nakon upotrebe Jojoba šampona, nanesite Jojoba regenerator na mokru kosu.

Faith in Nature nije samo ime, već i poštovanje i strast Rivke Rose prema prirodi već 44 godine. Znajući da nam priroda pruža gotovo sve što nam je potrebno za održavanje zdravog načina života, Rivka Rose sa najvećim poštovanjem koristi mogućnosti koje nam priroda pruža, ne nanoseći joj štetu.

Organizacije i nagrade navedene na bočici Jojoba šampona:

Društvo za vegane (Vegan Society) ispituje da li proizvod zaista sadrži samo biljne sastojke ili ima i sastojke životinjskog porekla. Proizvod je vegan ako je napravljen isključivo od biljnih sastojaka, bez upotrebe sastojaka životinjskog porekla tokom proizvodnje. Naši proizvodi su dobili priznanje od njih, dva puta smo osvojili nagradu za "najbolji proizvod bez testiranja na životinjama, koji nije hrana".
Britansko društvo za zaštitu životinja: Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, takođe ne kupujemo sirovine koje su testirane na životinjama.
Porodična linija proizvoda iz Engleske.
Boca proizvoda je napravljena od recikliranog PET materijala.
Podaci
Šifra proizvoda
708002400612
Proizvođač
Faith In Nature