Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml
Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml
725 RSD

Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml

Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml
Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml
Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml
Faith In Nature Sampon cajno drvo 400 ml
Normalno ili masnoj kosi (u slučaju masne peruti i svraba kože glave) preporučuje se

Dubinsko čišćenje.

100% Prirodni miris
S prirodnim esencijalnim uljima
Bez parabena i SLS-a
Vegansko i nije testirano na životinjama
99% Prirodni sastojci

Preporučujemo za jako problematičnu kožu glave - u slučaju masne peruti i svraba kože glave, jer je čajevac jedan od najefikasnijih prirodnih dezinficijenasa.
725 RSD
Detalji
Faith in Nature cajno drvo sampon efikasno neguje kožu glave i pomaže u uklanjanju peruti. Poseduje snažno antibakterijsko, antivirusno i antigljivično dejstvo, istovremeno je izuzetno efikasan dubinski čistač. Izuzetno povoljno deluje na kosu i kožu glave, odlično čisti i neguje masnu ili oštećenu kosu, pomaže u uklanjanju peruti, smanjuje svrab kože glave, reguliše lučenje sebuma.

Napravljen je isključivo od biljnih sastojaka prirodnog porekla. Ne sadrži parabene i SLES. Proizvod se potpuno biološki razgrađuje. Boca je napravljena od recikliranog materijala.

Zato što nam je stalo do tebe i okoline!

Uputstvo za upotrebu: Umasirajte blago jednu dozu šampona u mokru kosu, kako bi se dobro zapenio, zatim isperite i ponovite postupak još jednom, ako je potrebno. Za najbolje rezultate, nakon upotrebe cajno drvo šampona, nanesite cajno drvo regenerator na mokru kosu.

Faith in Nature nije samo ime, već i poštovanje i strast Rivke Rose prema prirodi već 44 godine. Znajući da nam priroda pruža gotovo sve što nam je potrebno za održavanje zdravog načina života, Rivka Rose sa najvećim poštovanjem koristi mogućnosti koje nam priroda pruža, ne nanoseći joj štetu.

Organizacije i nagrade navedene na bočici cajno drvo šampona:

Društvo za vegane (Vegan Society) ispituje da li proizvod zaista sadrži samo biljne sastojke ili ima i sastojke životinjskog porekla. Proizvod je vegan ako je napravljen isključivo od biljnih sastojaka, bez upotrebe sastojaka životinjskog porekla tokom proizvodnje. Naši proizvodi su dobili priznanje od njih, dva puta smo osvojili nagradu za "najbolji proizvod bez testiranja na životinjama, koji nije hrana".
Britansko društvo za zaštitu životinja: Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, takođe ne kupujemo sirovine koje su testirane na životinjama.
Porodična linija proizvoda iz Engleske.
Boca proizvoda je napravljena od recikliranog PET materijala.


Podaci
Šifra proizvoda
708002400711
Proizvođač
Faith In Nature