Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

Faith In Nature Sampon cajno drvo (5 litara)
Faith In Nature Sampon cajno drvo (5 litara)
9 240 RSD

Faith In Nature Sampon cajno drvo (5 litara)

Faith In Nature Sampon cajno drvo (5 litara)
Faith In Nature Sampon cajno drvo (5 litara)
Faith In Nature Sampon cajno drvo (5 litara)
Za normalnu ili masnu kosu (u slučaju masne peruti i svraba kože glave) preporučuje se.

Dubinski čisti.

100% Prirodni miris.
Sa prirodnim esencijalnim uljima.
Bez parabena i SLS-a.
Veganski i nije testiran na životinjama.
99% Prirodni sastojci.

Preporučuje se za izrazito problematičnu kožu glave - masnu perut, svrab kože glave - jer je ulje čajevca jedan od najefikasnijih prirodnih dezinfekcijskih sredstava.
9 240 RSD
Detalji

Faith in Nature cajno drvo sampon efikasno neguje kožu glave i pomaže u uklanjanju peruti. Ima snažno antibakterijsko, antivirusno i antigljivično dejstvo, a istovremeno je izuzetno efikasan u dubinskom čišćenju. Izuzetno je koristan za kosu i kožu glave, odlično čisti i neguje masnu ili oštećenu kosu, pomaže u uklanjanju peruti, smanjuje svrab kože glave i reguliše lučenje sebuma.

Napravljen je isključivo od biljnih, prirodnih sastojaka. Ne sadrži parabene ni SLS. Proizvod se potpuno razgrađuje biološkim putem. Boca je napravljena od recikliranog materijala.

Zato što brinemo o tebi i okolini!

Uputstvo za upotrebu: Umasirajte blago jednu dozu šampona u vlažnu kosu da biste stvorili bogatu penu, zatim isperite i ponovite postupak ako je potrebno. Za najbolje rezultate, nakon upotrebe cajno drvo šampona, nanesite cajno drvo regenerator na vlažnu kosu.

Faith in Nature nije samo ime, već i poštovanje i strast Rivke Rose prema prirodi koja traje već 44 godine. Znajući da nam priroda pruža gotovo sve što nam je potrebno za održavanje zdravog načina života, Rivka Rose sa najvećim poštovanjem koristi mogućnosti koje priroda pruža, a da pritom ne nanosi štetu.

Na etiketi cajno drvo šampona navedene su akreditacije i priznanja:

Vegansko društvo (Vegan Society ispituje da li proizvod zaista sadrži samo biljne sastojke ili može sadržavati i sastojke životinjskog porekla. Proizvod je vegan ako se sastoji isključivo od biljnih sastojaka i ako se ne koriste sastojci životinjskog porekla tokom proizvodnje. Dobili smo priznanje za naše proizvode, dva puta smo osvojili nagradu za "najbolji proizvod bez testiranja na životinjama, koji nije hrana".)
Britansko društvo za zaštitu životinja (Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, takođe ne kupujemo sastojke koji su testirani na životinjama.)
Porodica proizvoda iz Velike Britanije
Boca proizvoda je napravljena od recikliranog PET materijala.
Podaci
Šifra proizvoda
TERM924
Proizvođač
Faith In Nature