Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

Faith In Nature balzam za kosu Aloe Vera (5 Litara)
Faith In Nature balzam za kosu Aloe Vera (5 Litara)
9 240 RSD

Faith In Nature balzam za kosu Aloe Vera (5 Litara)

Preporučuje se za normalnu ili suvu kosu, kao i za osetljivo teme glave.

Hidratantno.

100% Prirodni miris
Sa prirodnim eteričnim uljima
Bez parabena i SLS-a
Veganski proizvod i nije testiran na životinjama
99% Prirodni sastojci

Pomaže u regulisanju proizvodnje sebuma, tako da korišćenjem ovog proizvoda kosa neće biti ni previše suva ni previše masna.
9 240 RSD
Detalji
Aloe vera iz kontrolisane organske poljoprivrede efikasno hidrira kožu glave, jača kosu i ima antibakterijsko dejstvo. Bogata je enzimima i proteinima.

Izrađena je isključivo od biljnih, prirodnih sastojaka. Bez parabena i SLES-a. Proizvod je potpuno biorazgradiv na biološki način. Boca je napravljena od recikliranog materijala.

Zato što brinemo o vama i okolini!

Uputstvo za upotrebu: Operite kosu šamponom sa alojom verom. Isperite i utrljajte regenerator u vlažnu kosu. Za najbolje rezultate ostavite na kosi 5 minuta. Dobro isperite.

Faith in Nature nije samo ime, već i poštovanje i strast Rivke Rose prema prirodi tokom 44 godine. Znajući da priroda gotovo sve pruža što nam je potrebno za održavanje zdravog načina života, Rivka Rose s najvećim poštovanjem koristi mogućnosti koje priroda nudi, a da joj ne nanosi štetu.

Organizacije i priznanja navedena na boci Aloa vera regeneratora:

Društvo za vegansku ishranu (Vegan Society ispituje da li proizvod zaista sadrži samo biljne sastojke ili sadrži i sastojke životinjskog porekla. Proizvod je vegan ako je isključivo napravljen od biljnih sastojaka, bez korišćenja sastojaka životinjskog porekla tokom proizvodnje. Dobili smo priznanje od njih za naše proizvode, dva puta smo osvojili nagradu ,,najbolji proizvod bez testiranja na životinjama, koji nije hrana’’.
Sertifikovan proizvod sa organskim sastojcima
Britansko društvo za zaštitu životinja (Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, takođe ne kupujemo sirovine koje su testirane na životinjama.)
Porodična marka proizvoda iz Engleske
Boca proizvoda je napravljena od recikliranog PET materijala.
Podaci
Šifra proizvoda
TERM900
Proizvođač
Faith In Nature