Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

NATURCLEANING VC-ULJE  200ML PREMIUM KVALITET, SA MIRISOM LIMETE
NATURCLEANING VC-ULJE 200ML PREMIUM KVALITET, SA MIRISOM LIMETE
720 RSD

NATURCLEANING VC-ULJE 200ML PREMIUM KVALITET, SA MIRISOM LIMETE

Toaletno ulje je ekološki prihvaćen proizvod za higijenu toaleta proizveden u Mađarskoj. Formira tanak sloj na vc šolji,čime sprečava stvaranje prljavštine i naslage kamenca.
720 RSD
Detalji
Toalet ulje je prirodni,biorazgradivi higijenski proizvod za toalete bez fosfata,hlora i parabena, bez palminog ulja. Napravljen je od prirodnih sastojaka.
Jednostavnom,brzom i higijenskom upotrebom toaletne šolje i pisoari se mogu lako čistiti i održavati čistima,jer zahvaljujući svojim specijalnim sastojcima formira tanak film na tretiranoj površini, čime se sprečava taloženje nove prljavštine i kamenca.
Jedna upotreba(otpr. 2-5 špriceva) obezbeđuje do 48 sati zaštite i svež miris,tako da je njegova upotreba ekonomičnija od bilo kog drugog poznatog rešenja.
Uputstvo za upotrebu:
Prskanjem toaletnog ulja na vc šolju čisti šolju i sprečava taloženje nove prljavštine. Na ovaj način možemo smanjiti količinu sredstva za uklanjanje kamenca potrebnog za čišćenje.
Pruža prijatan,svež miris.
PAŽNJA! NE PRSKATI NA PLASTIČNE POVRŠINE!
Sastojci:
Izopropanol manje od 30%,mirisne supstance manje od 20%
Čuvajte dalje od hrane i van domašaja dece. Ne prskati u lice!
Podaci – dodatni tekst:
Ekološki,vegan,sprečava taloženje prljavštine i kamenca,biorazgradiv,od prirodnih biljnih sastojaka.
Bez fosfata,bez hlora,bez parabena,bez testiranja na životinjama,bez palminog ulja,veganski, napravljen od prirodnih sastojaka.
Podaci
Šifra proizvoda
008