Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

PUHDISTAMO ATHLETICS PRE-WORKOUT BEZ KOFEINA, MANGO I MALINA - 350G
PUHDISTAMO ATHLETICS PRE-WORKOUT BEZ KOFEINA, MANGO I MALINA - 350G
2 660 RSD

PUHDISTAMO ATHLETICS PRE-WORKOUT BEZ KOFEINA, MANGO I MALINA - 350G

PUHDISTAMO ATHLETICS PRE-WORKOUT BEZ KOFEINA, MANGO I MALINA - 350G
PUHDISTAMO ATHLETICS PRE-WORKOUT BEZ KOFEINA, MANGO I MALINA - 350G
Vežbanje i pre-trening bez kofeina prirodni kompleks aminokiselina sa magnezijumom 350g

Optimalna mešavina aminokiselina
Bez kofeina
Omogućava dobar trening, ali ne remeti noćni san nakon toga
Od čistih i izvrsnih sirovina
Zaista dobar ukus.
2 660 RSD
Detalji

Perfektan fokus i efikasnost tokom treninga! Ovo energetsko piće za pre treninga obezbeđuje telu energiju pre treninga, tako podstičući postizanje boljih rezultata bez narušavanja kvaliteta sna nakon toga.

Optimalni Pre-Workout sadrži aminokiseline koje su optimalne za organizam. Aminokiseline razgranatog lanca prisutne u proizvodu mogu pomoći organizmu u oporavku i rastu mišića. Mango i malina su ukusi koji su pažljivo izabrani samo iz prirodnih aroma.

Optimalni Pre-Workout će promeniti sve što ste do sada mislili o pre-treninzima. Magnezijum u mešavini smanjuje umor, poboljšava ravnotežu elektrolita i osigurava normalno funkcionisanje nervnog sistema.

OptiMSM®

MSM, poznat i kao metil-sulfonil-metan, je sumporni spoj koji se nalazi u svakom živom organizmu i jedan je od najčešćih materijala u ljudskom telu. Dovoljna količina MSM-a je ključna za održavanje odgovarajuće homeostaze u organizmu. OptiMSM® je stekao reputaciju najčistijeg, najsigurnijeg i najkonzistentnijeg MSM-a na svetu.

OptiMSM® je vodeći dodatak za zdrave zglobove i pokretljivost. Sumpor, ključni sastojak OptiMSM-a, podržava zglobove, hrskavice i vezivno tkivo za održavanje aktivnog načina života.

Bol u zglobovima, mišićima i bolesti mogu biti frustrirajući faktori koji ometaju svakodnevne aktivnosti i redovno vežbanje. OptiMSM® može pomoći obnavljanju vitalnosti za svakodnevne aktivnosti podržavajući vezivno tkivo i imuni sistem.

PureWay C®

Zbogom veštačkim zaslađivačima i aromama

Ne sadrži šećer, aspartam, sukralozu, ni acesulfam-K - niti veštačke arome ili boje. Proizvod sadrži beta-alanin, koji može izazvati trnce na usnama i u telu. Ovo je potpuno normalna reakcija, nema razloga za zabrinutost.

Veganski, bez mleka, bez glutena, bez soje.

Preporučuje se da se jedna porcija 10-20 g (16-32 ml) praha popije sa 2-4 deci dvodnevne vode, izmešane u šejkeru, 15-30 minuta pre treninga. Preporučuje se da stavite prah u vodu, izmešate, zatim ostavite da odstoji nekoliko minuta, zatim ponovo izmešate dok ne bude homogen. Svaka porcija sadrži 8,5-17 g aminokiselina.

Tabela nutritivnih vrednosti

Sadrži dnevni unos

   10 g  20 g
L-citrulin  2500 mg  5000 mg
L-arginin  1350 mg  2700 mg
Beta-alanin  1250 mg  2500 mg
L-leucin  1700 mg  3400 mg
L-izoleucin  850 mg  1700 mg
L-valin  850 mg  1700 mg
magnezijum  6 mg  | 1,6 %*  12 mg | 3,2 %*
Preporučeni dnevni unos

Na sobnoj temperaturi, suvo i zaštićeno od svetlosti.

Podaci
Šifra proizvoda
PWMV350
Proizvođač
Puhdistamo