Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA
2 495 RSD

PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA

PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 120 KAPSULA
Posebna formula kolagena razvijena za negu lepote sa Verisol® kolagen peptidima, vitaminom C, cinkom i biotinom, 120 kapsula.
2 495 RSD
Detalji

Puhdistamo Collagen Beauty je pažljivo izbalansirana kombinacija Verisol® kolagen peptida, vitamina C, Triple Zinc™ i biotina. Ovo je proizvod namenjen nezi kože, kose i noktiju, koji se lako koristi u obliku kapsula.

Kapsule Collagen Beauty povećavaju prirodnu proizvodnju kolagena u telu i poboljšavaju stanje kože, kose i noktiju.

Verisol®

Prema istraživanjima, Verisol® kolagen peptid smatra se jednim od najvažnijih kozmetičkih proizvoda širom sveta. Verisol® deluje iznutra prema spolja na probleme kože, podstiče metabolizam kože i balansira unutrašnji gubitak kolagenih ekstracelularnih matriksa. Oni koji konzumiraju Verisol® kolagen peptid, posebno optimizovan za kozmetičke primene, primećuju primetno zategnutiju i glađu kožu i manje bore.

Pozitivni efekti Verisol®-a se takođe pokazuju u poboljšanju strukture površine kože, smanjenju celulita i bržem rastu noktiju, uz manje pucanja noktiju. Verisol® je usmeren na proizvodnju kolagena tipa 1 i doprinosi postizanju dobrog stanja i hidriranosti kože, kao i prevenciji nastanka bora.

Zašto nam je potreban biotin?

Biotin (vitamin H, koenzim R) je rastvorljiv u vodi, sumporom bogat vitamin koji pripada porodici B kompleksa. Neophodan je za normalan metabolizam ugljenih hidrata, masti i proteina, održavanje zdravog stanja kože, može imati ulogu u usporavanju opadanja kose i sedenja kose, olakšavanju bolova u mišićima i smanjenju problema sa kožom.

Potpuno je bez laktoze, bez mlečnih proizvoda, bez glutena i ne sadrži aditive ili punila.

Sastojci:

VERISOL® kolagen peptid (iz govedine), askorbinska kiselina (vitamin C), cink-pikolinat, cink-monometionin (cink-sulfat, L-metionin), cink-bisglicinat, D-biotin. Kapsula: hidroksipropilmetilceluloza (celuloza, voda).

Preporučena dnevna doza: 1-5 kapsula dnevno.

 

Dnevna doza:  1 kapsula   5 kapsula
kollagen  290 mg  1450 mg
C-vitamin  12 mg - 15%*  60 mg - 75%*
cink  0,4 mg - 4%*  2 mg - 20%*
biotin  15 µg - 30%*  75 µg - 150%*

Dodatak ishrani. Dodaci ishrani ne mogu zameniti uravnoteženu i raznovrsnu ishranu, kao ni zdrav način života. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvajte van domašaja dece.

 

Podaci
Šifra proizvoda
BEAK120
Proizvođač
Puhdistamo