Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 60 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 60 KAPSULA
1 495 RSD

PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 60 KAPSULA

PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 60 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 60 KAPSULA
PUHDISTAMO BEAUTY COLLAGEN 60 KAPSULA
Posebna formula kolagena razvijena za negu lepote, sa Verisol® kolagen peptidima, vitaminom C, cinkom i biotinom, 60 kapsula.
1 495 RSD
Detalji

Puhdistamo Collagen Beauty pažljivo izabrana kombinacija najpoznatijih Verisol® kolagen peptida, vitamina C, Triple Cink™-a i biotina - proizvod namenjen nezi kože u obliku lako upravljivih kapsula.

Kapsule Collagen Beauty povećavaju prirodnu proizvodnju kolagena u telu i poboljšavaju stanje kože, kose i noktiju.

Verisol®

Prema istraživanjima, Verisol® kolagen peptid se smatra najvažnijim kozmetičkim proizvodom širom sveta. Verisol® unutrašnje tretira probleme sa kožom. Može da stimuliše metabolizam kože i da kompenzuje gubitak kolagena u ekstracelularnoj matriksi. Potrošači koji koriste specijalno optimizovani, prirodni bioaktivni Verisol® kolagen peptid za kozmetičke svrhe primećuju značajno zategnutu i glatku kožu, sa manje bora.

Pozitivan efekat Verisol®-a možemo videti i u poboljšanoj strukturi kože, smanjenju celulita, i bržem rastu noktiju, uz manje pucanja noktiju. Verisol® je posebno fokusiran na proizvodnju tipa 1 kolagena, što pomaže u postizanju dobrog osećaja kože i hidratacije, kao i u prevenciji pojave bora.

Tekst ističe pozitivne efekte posebnog Verisol® kolagena na stanje i strukturu kože. Oni koji koriste ovaj proizvod primetiće značajno poboljšanje u čvrstoći, glatkosti kože i smanjenju bora, kao i olakšanje od celulita i problema sa pucanjem noktiju. Verisol® se posebno fokusira na proizvodnju tipa 1 kolagena, pomažući tako očuvanju hidriranosti kože i sprečavanju pojave bora.

Sastojci

Verisol® kolagen peptid (govedina), askorbinska kiselina, cink-pikolinat, cink-bisglicinat, cink-monometionin, biotin. Kapsula: celuloza, voda.Sadržaj dnevne doze  1 kapsula   5 kapsula
kollagen  290 mg  1450 mg
Vitamin C  12 mg - 15%*  60 mg - 75%*
cink  0,4 mg - 4%*  2 mg - 20%*
biotin  15 µg - 30%*  75 µg - 150%*
u % preporučenog dnevnog unosa

 

 

Podaci
Šifra proizvoda
BEAK60
Proizvođač
Puhdistamo