Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

Puhdistamo Prirodni Kolagenski Instant Napitak – 300g
Puhdistamo Prirodni Kolagenski Instant Napitak – 300g
2 190 RSD

Puhdistamo Prirodni Kolagenski Instant Napitak – 300g

Puhdistamo Prirodni Kolagenski Instant Napitak – 300g
Puhdistamo Prirodni Kolagenski Instant Napitak – 300g
Prirodni kolagen prah za sport i potrebe za proteinima.

Proteini pomažu u rastu i očuvanju mišićne mase, kao i u održavanju normalne strukture kostiju.
Zbog neutralnog ukusa, lako se koristi.
Potpuno bez masti.
2 190 RSD
Detalji
Puhdistamo Prirodni Kolagen Napitak

Puhdistamo Prirodni Kolagen Napitak je bezukusni, višenamenski proizvod za potrebe kolagena i proteina. Proteini sadržani u proizvodu pomažu u rastu i održavanju mišićne mase, kao i u održavanju normalne funkcije kostiju. Stoga je odličan dodatak za podršku treningu i uravnoteženoj ishrani. Zbog svog neutralnog ukusa, kolagen prah se može dodati u kafu ili bilo koji drugi napitak po vašem izboru.

Bodaybalance® kolagen peptid

Za kreiranje proizvoda, Puhdistamo je odabrao BODYBALANCE® kolagen peptid formulu, koja je visokokvalitetan goveđi kolagen. Ovi veoma specijalizovani kolagen peptidi su dokazano efikasni u smanjenju masne mase, povećanju mišićne mase i pružanju veće snage kada se kombinuju sa fizičkom aktivnošću. Tačan mehanizam delovanja BODYBALANCE® peptida je još uvek predmet istraživanja, ali trenutni podaci sugerišu da njihovo delovanje na metaboličke procese i mišiće ima sinergijski efekat, što znači da istovremeno deluju na izgradnju mišića i metabolizam masti.

Sunfiber® vlakna

Proizvodu su dodata najbolja vlakna na tržištu, Sunfiber®. Sunfiber® je jedno od najprilagodljivijih dijetalnih vlakana i najviše istraženo rastvorljivo vlakno na svetu. Dobro se rastvara u vodi, bez boje je, mirisa, ukusa i glutena. Rastvorljiva vlakna se tokom varenja pretvaraju u gel, usporavaju varenje ugljenih hidrata i apsorpciju nutrijenata, što pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi. Ovo vlakno ima veoma nisku viskoznost, stabilno je pri niskim pH vrednostima i izuzetno otporno na visoke temperature. Za razliku od drugih vlakana, Sunfiber® ne ometa apsorpciju makronutrijenata, već čak pomaže apsorpciju minerala. Sunfiber® je tajno oružje za svakoga ko želi da reguliše nivo šećera u krvi, poveća osećaj sitosti i smanji žudnju za hranom. Sunfiber® je dokazano prebiotičko vlakno koje povećava nivoe Bifidobakterija i Lactobacillusa, podržavajući zdrav mikrobiom creva. Fermentacija Sunfiber® vlakana u crevima rezultira proizvodnjom kratkolančanih masnih kiselina kao što je butirat, koje obezbeđuju energiju za digestivni sistem.

Recite zbogom veštačkim zaslađivačima i aromama

Ne sadrži šećer, aspartam, sukralozu ili acesulfam K, niti veštačke arome, konzervanse i boje! Proizvod je potpuno bez masti.

Preporučena upotreba

Pomešajte 1-2,5 kašike (7-17,5 g) sa bilo kojim napitkom i uživajte! Jedna porcija sadrži 6,3-15,8 grama kolagena.

Tabela nutritivnih vrednosti

NUTRITIVNA VREDNOST 100G

Energija: 379 kcal / 1608 kJ
Masti: 0 g

od toga zasićene: 0 g
Ugljeni hidrati: 9,4 g
od toga šećeri: 0 g
Dijetalna vlakna: 8,7 g
Proteini: 81 g
So: 0,27 g
Preporučena dnevna doza:
1-2,5 kašike (7-17,5 g).

Preporučena dnevna doza sadrži:

BODYBALANCE® kolagen peptid*: 6,3 –15,8 g
Dijetalna vlakna*: 0,6 –1,5 g
*nema referentne vrednosti

Skladištenje:

Na sobnoj temperaturi, suvo i zaštićeno od svetlosti.

Proizvedeno u: Finska

Dijetetski suplement nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti. Čuvati van domašaja dece.
Podaci
Šifra proizvoda
PUHNKIP-300
Proizvođač
Puhdistamo