Uputstvo za upotrebu:
Kuvajte u ključaloj vodi 9 minuta.
Predlog za upotrebu:
Evo jednostavnog ali ukusnog recepta za svakodnevno kuvanje: Fusilli alla puttanesca za 4 osobe.
Sastojci:
- 340 g Rummo Fusilli N° 48 testenine
- 3 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
- 2 kašike kapara
- 1 čen belog luka
- 1 tegla paradajz sosa
- 1 šolja očišćenih crnih maslina
Priprema:
- Isecite masline na kolutove, dinstajte beli luk na maslinovom ulju, zatim dodajte paradajz sos, masline i kapar. Ostavite još nekoliko minuta na vatri da se ukusi dobro sjedine.
- U međuvremenu stavite vodu da proključa u šerpi, dodajte so, a zatim kuvajte testeninu 9 minuta. Kada je gotovo, procedite testeninu, dodajte je u sos i spremno je za serviranje.
Informacije o proizvodnji:
Zahvaljujući metodi Lenta Lavorazione i pažljivom radu proizvođača testenine Rummo, Rummo testenina zadržava svoj oblik nakon kuvanja. Brašno korišćeno za testeninu je visokog kvaliteta. Koristi se isključivo najbolja pšenica koju priroda može pružiti, jer samo na taj način može se obezbediti visok sadržaj proteina u testenini.
Čuvanje: Čuvati na suvom, hladnom mestu zaštićenom od sunčeve svetlosti.
Informacije o proizvodu: Informacije o prikazanim proizvodima služe samo za prethodno informisanje, nakon preuzimanja proizvoda dobićete konačne informacije na osnovu etikete datog proizvoda.
Hranljiva vrednost: 100 g Energija: 1537 kJ/363 kCal Masti: 3.1 g od toga zasićene masne kiseline: 0.8 g Ugljeni hidrati: 68.9 g od toga šećeri: 1 g Proteini: 12.5 g So: 0.01 g Dijetetska vlakna: 4.8 g