Imate pitanja? Pozovite nas! 060-700-1616

C600 Prečišćivač Vode
C600 Prečišćivač Vode
79 000 RSD

C600 Prečišćivač Vode

C600 Prečišćivač Vode
C600 Prečišćivač Vode
C600 Prečišćivač Vode

Naš najnoviji prečišćivač vode C600 sa direktnim protokom predstavlja vrhunsku kategoriju među RO mašinama. Pumpa visokog pritiska pomaže u održavanju konstantnog pritiska vode, elektronski sistem prati minimalne i maksimalne vrednosti pritiska vode i ventila povezanih sa pumpom. Pored toga, elektronski sigurnosni sistem nadgleda ispravanost rada uređaja i ako se otkriju bilo kakvi poremećaji zatvara se protok vode kako bi sprečila eventualna oštećenja uređaja kao i vaše imovine (npr. da zbog izliva vode ne dođe do potopa u kuhinji itd...)

79 000 RSD
Detalji

C600i ma pametnu slavinu koja konstantno prati kvalitet prečišćene vode koja se  može se proveriti uz pomoć led osvetljenja na slavini u zavisnosti od boje koju pokazuje lako možemo stanje filtera i kvaliteta vode. Ako je osvetljena plavom bojom voda je maksimalne čistoće, žutom ako je blago zasićena ali i dalje u granicama normale i crvenom bojom ako je potrebna zamena filtera.
Njegova mala, kompaktna veličina i jednostavan oblik ne samo da zauzima minimalan prostor ispod sudopere (mada se može postaviti i na različita mesta ako vama više tako odgovara), već može biti i ukras kuhinje. Trenutno je među vodećim proizvodima na tržištu.
C600 je prečiščivač sa direktnim protokom što znači da ne postoji rezervoar za čistu vodu koji zauzima prostor.
Sposoban je za neprekidno čišćenje i radi tek kada se slavina za istakanje čiste vode otvori. Sposoban je da prečisti 1,6 l vode u minuti a kapacitet mu je 96 l na sat.

Ovo je aparat koji ti daje potpunu slobodu! Cela porodica, svi ljubimci, pa čak i komšije mogu da koriste čistu vodu iz aparata. Ali možeš i da kuvaš, zalivaš cveće, napuniš akvarijum i još mnogo toga… i neće se potrošiti…

Pored kvalitetnih i savremenih tehničkih rešenja, veliki akcenat smo stavili na zamenu filtera kod kuće! Znamo da u današnjem svetu zbog brzog tempa života ne želimo da čekamo na servisni tim i da se dogovaramo za termin. Stoga smo, koristeći jedinstvenu tehniku, u jedan veliki kapsulirani filterski uložak ugradili filtere od polipropilena 5m-1m i aktivnog uglja. To znači da je potrebno promeniti samo 1 filter godišnje, a svako može to da uradi za 1 minut zbog rešenja za brzu zamenu , a zamena filtera ne zahteva nikakvo stručno znanje. Takođe je uštedeno vreme i novac za izlazak servisnog tima…

Ukoliko se filter zameni jednom godišnje, dajemo garanciju na naš uređaj 5 godina. Ovo je garancija da su naši uređaji vrhunskog kvaliteta!

Kome preporučujemo?
Svima koji zaista žele da se oslobode od stalne kupovine flaširane vode jer time da štede novac, vreme i pomažu u zaštiti životne sredine!
Za one koji žele da budu sigurni da piju najčistiju vodu koja je maksimalno prečišćena od nečistoća, bakterija i virusa i održava njihovo zdravlje, a ne šteti mu!
Za one koji nisu zadovoljni prosečnim, polu-rešenjima, koji žele najbolje za sebe, a ujedno mogu biti i ukras vaše kuhinje!


Parametri

Visina: 38 cm
Dužina: 46 cm
Širina: 16 cm

Podaci
Šifra proizvoda
C600